lördag 14 oktober 2017

Tillbaka i Sthlm

Tillbaka i Stockholm och jag tar skydd från hösten i vår lägenhet som pryds av växter och vimplar och ljusslingor och neonlampor. Som att kliva in i ett kalas varje gång man kommer hem efter jobbet.

-Blev less på min IBS-mage och har således försökt lägga om min kost genom att utesluta ca allt jag lärt mig att man ska äta som vegetarian:) Avokadon var det svåraste avskedet.

- Försöker planera min framtid och samtidigt inte få allt för mycket ångest över just TIDEN. 20-års krisen är inte nådig. Jag vill liksom göra så mycket olika saker och jag vill göra allt på en gång, få allting gjort, casha in allt på livets konto så jag kan lägga mig ned och känna att jag gjort något med livet nångång. Extremt privilegierat beteende jag vet:(

Allt som oftast känner jag ändå att tillvaron här är BRA. Att få dricka kaffe hos Olivia en söndagskväll byter man ju inte bort mot vadsomhelst liksom.

Eller att beställa hem sushi och äta med sina roomies i vardagsrummet.

Eller att ha förfest i badrummet med sina roomies en lördag.

Kom hem en dag till att hela lägenheten pryddes av en 20 meter lång vimpel som en gång i tiden hängt i folkets park i Malmö.

Årets förmodligen sista middag på balkongen har skett i form av tacos. 

Var tvungen att ta mig ut i Stockholm och se mig omkring en dag, för att känna efter. Tog mig upp för Hammarbybacken och såg ut över lilla staden. Tänkte att ja här kanske man blir lycklig en dag men vem orkar vänta, egentligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar